esther

wagelaar

Referenties

 

"Esther stemde zich goed af en wist precies wat ik nodig had in de sessie. Dat voelde erg fijn en ik voelde me gehoord en gezien. Na de sessie voelde ik me veel krachtiger en sterker en voelde ik me erg bij mezelf. Ook de dagen erna waren voor mij een verandering in hoe ik mezelf opstelde op het werk en prive. Ik had zelfs 3 dagen lang bijna geen gedachten. En de oude, negatieve gedachten die ik vaak had, kwamen niet meer langs.

In de dagen erna kon ik Esther altijd vragen stellen als er iets was. 

Een aanrader voor mensen die met gevoelens van onzekerheid zitten, lage eigenwaarde hebben en die burnoutklachten ervaren. Zo kun je de oorzaak aanpakken en het zorgt ervoor dat je je veel beter voelt."

_

 

"Na een jaar van complete chaos in mijn hoofd door stress en een aantal vervelende gebeurtenissen in mijn leven is er na een IEMT behandeling rust in mijn hoofd. Ik denk er niet meer aan en als ik er aan denk heeft het geen lading meer. Er is een zware last van mijn schouders gevallen".

_

 

"IEMT heeft mij rust gegeven. Bovendien gaf het me verlichting en overzicht en ben ik van mijn negatieve gevoelens en gedachten af". 

_

Man, midden 40, 2e burnout: "Na een aantal sessies eindelijk inzicht gekregen hoe ik mijn leven anders moet en wil gaan inrichten.  Veel oude wonden opgeruimd en antwoorden gekregen die ik zocht en nodig had".

_

"De IEMT-methode heeft mij erg goed geholpen. Na 8 maanden in een burnout, voel ik eindelijk weer ontspanning in mijn lijf en hoofd en kan ik nieuwe stappen zetten. Ik zie de toekomst weer positief! Eindelijk! Super bedankt Esther!"

_

HR-medewerkster van een technisch bedrijf in Hengelo:

"Een medewerker van ons zat al bijna 3 maanden thuis met burnout klachten. Via Linkedin zijn wij in contact gekomen met Esther en na slechts 3 sessies voelde de medewerker zich al zoveel beter en “lichter”, dat er alweer een begin kon worden gemaakt met de re-integratie. Mocht het nodig zijn, dan zullen wij een volgende keer zeker weer bij haar terug komen".

_

"Ik (man, ondernemer en sinds twee maanden hopeloos single) zou mijzelf omschrijven als zakelijk en nuchter maar merkte dat ik sinds onze breuk regelmatig emotioneel reageerde en zakelijk niet al te best functioneerde. Mijn toevallige ontmoeting met Esther resulteerde in een IEMT sessie die voor mij emotioneel maar zeker waardevol was. Esther luisterde geduldig, zonder een oordeel te geven. En zonder op het ‘waarom’ van mijn verdriet in te gaan haalde ze de emotionele lading van de herinneringen af. Ik kan na maanden eindelijk weer ademen en dat is heel fijn".
_

"Bij Esther op consult geweest. Ze behandelt items zoals onverwerkte negatieve ervaringen. In mijn geval waren die niet eens zo dramatisch, maar ik was nieuwsgierig naar eventueel resultaat. Haar behandeling vraagt niet om benoeming, maar ze laat jou zelf uitvergroten en afstand nemen. Onlangs vroeg Esther me hoe het met mijn issues was. Ik had er nooit meer aan gedacht... "

_

"Soms neem je als ondernemer even niet genoeg tijd voor jezelf. Esther heeft me geholpen om een aantal zaken inzichtelijk te krijgen en helpt bij het oplossen daarvan. Ik voel me (letterlijk) lichter na een sessie met haar!"

_

 

"Nieuwsgierig ging ik als collega bij Esther langs. Ze wilde me laten ervaren hoe de methode werkt. Ze heeft me verrast.

De IEMT methode is zeer vriendelijk en laagdrempelig. Het was voor mij een prettige ervaring en Esther heeft me laten zien dat ze pijnpunten kan laten verdwijnen zodat je er neutraal naar kan gaan kijken."